Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Borowski (1445 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
gama28 napisał:
Moja Droga Barbaro, pojechałaby do Oslo na paradę, już nawet dwa razy byłam, ale w tym roku mój maluch jest pierwszoklasistą i będzie paradował z flagą po naszej wsi wraz z uczniami swojej szkoły
Tak w ogóle to mam pytanie, czy wypada, aby obcokrajowiec miał strój norweski, nawet taki z Europris, czy nie? Nie wiem w co mam go ubrać, bo posiada same dżinsy i dresy, coś trzeba kupić i nie wiem co...

Mozesz malego ubrac jak chcesz ( i jak on chce ) byle bylo odswietnie - ja tez paradowalam w no. stroju narodowym - bo moja corcia ze swojego wyrosla .... i jakos przezylam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Baska a zabierzesz mnie tez ?????Bo ja tez chetny!!

Pewno - razem na Oslo !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Wow!!! Ulv bedzie zazdrosny to tez go zabierzemy,prawda??? A tak powaznie,skoro jestes juz wczesniej to mozemy zrobic spotkanko wczesniej,sobota ,niedziela???? Grill moze piwko??? Zabierzesz swoja ferajne a my swoja,hihihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bede od 15 do 18 - ale 18 lecimy do domu . Nie za duzo czasu - musze troche tez z corka pogadac - ale jak cala ferajna sie zgodzi na cos wczesniej - to czemu nie .

Ale moj maz i "ziec" nie rozumieja po pl. - ale co tam ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Barbaro, wiem że mogę go ubrać jak chcę, ale zastanawiam się, czy to wypada, czy Norwedzy nie będą krzywo patrzeć, my się w Oslo wśród tłumów nie ukryjemy, to jest mała wieś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
barbara67 napisał:
Bede od 15 do 18 - ale 18 lecimy do domu . Nie za duzo czasu - musze troche tez z corka pogadac - ale jak cala ferajna sie zgodzi na cos wczesniej - to czemu nie .

ok, 16-go mozemy zrobic grilla np. w parku ?

meza i ziecia zabierz, damy rade grupa sie zbierze i bedzie fajnie

godzine ustalcie, ja dostosuje sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
To grupa też się dostosuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
6 lawka kolo deba w czwartej uliczce!!!! Pozna kazdy po zapachu swojskiej kielbasy!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
barbara67 napisał:

Barbarko nasza a czy nie zauwazylas ze my tez czasami nie rozumiemy po Polskiemu!!! Jak to napisal nasz syty wilk damy rade rzuci sie haslo -rozmawiamy tylko po ROSYJSKU -bedzie po rowno wtedy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
barbara67 napisał:

Barbarko nasza a czy nie zauwazylas ze my tez czasami nie rozumiemy po Polskiemu!!! Jak to napisal nasz syty
wilk damy rade rzuci sie haslo -rozmawiamy tylko po ROSYJSKU -bedzie po rowno wtedy.

No nie wiem, nie wiem czy bedzie po rowno - ja przed ok. 50 laty startowalam w olimpiadzie z ruskiego
To byly czasy ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok